0

bananas_150x150_scaled_croppElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: skinny bananenpannenkoekjes!

Merel: “Bij het clean eating dieet draait het om zo weinig mogelijk eten uit een potje of pakje, zo weinig mogelijk toevoegingen, oftewel het liefst direct uit de natuur. En je zou het misschien niet denken, maar met deze pannenkoekjes zit je helemaal goed! Je kunt ze nog net niet van een boom plukken, maar puurder dan dit wordt het bijna niet, het enige wat je nodig hebt om deze pannenkoekjes te maken is een rijpe banaan en twee eieren. Dit is toch een heerlijk en ook nog eens hartstikke gezond ontbijtje? Ze smaken zoet en je hebt idee dat je echt aan het sinneren bent, maar dat is helemaal niet zo! Wat wil je nog meer? En reken maar op een verzadigd gevoel, want bananen bevatten heel veel vezels en ijzer. Hierdoor raak  je snel verzadigd en heb je ook nog eens de hele dag door energie.”

TIP: Met dit recept maak je ongeveer zes pannenkoekjes. Bak ze allemaal en houd ze warm door ze te stapelen op een bord en af te dekken met folie. Even bewaren in een oven op de laagste temperatuur kan ook. Serveer ze zondagochtend aan je geliefde, warm zijn ze het lekkerst! Dit geweldige recept vind je hier.

Maak het helemaal af door er nog een paar stukjes verse banaan overheen te strooien!

Maak het helemaal af door er nog een paar stukjes verse banaan overheen te strooien!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties