0

kokosnoot salade romanescoElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: Romanesco salade met verse kokos.

Janinke: “Kokosnoot is een erg veelzijdige en gezonde noot. Je kan de melk drinken, de stukjes vruchtvlees opeten, kokosrasp in je smoothie doen of bakken in kokosolie. Kokos zorgt voor een verhoogde aanmaak van het anti-aging hormoon pregnenolon. Ook dragen kokosnoten bij tot een betere werking van de schildklier, een betere vetverbranding, gewichtsverlies en afvoer van gifstoffen. Erg goed voor de slanke lijn dus, die kokosnootjes. Rasp een verse kokosnoot, rooster hem in een hete pan en strooi rijkelijk over een salade met Romanesco. Dat groene-torentjesbloemkooltje staat ook nog eens bol van de vitamientjes en foliumzuur, dus da’s helemaal win-win voor je lijf!”

TIP: Wist je dat bakken in kokosolie veel gezonder is dan bakken in andere oliën? Kokosolie verliest haar kracht namelijk niet tijdens het verhittingsproces. Het recept voor de Romanesco-salade met kokos vind je hier.

Romanesco salade met kokos

Kijk eens hoe mooi groen deze knapperige romanesco-salade is?

www.chickslovefood.com

(Tekst: Janinke Jager)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties