0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: mueslirepen!

Nina: “Je kent het wel, je bent hard aan het werk of aan de studie en ineens merk je op dat je maag rommelt. Zo rond een uurtje of 16.00. Dan is het heel erg verleidelijk om naar een aanmaak-soepje, chocoladereep of pak koekjes te grijpen. Maar wat nou als je iets in je tas hebt wat veel gezonder en ook nog eens lekkerder is? Maak je eigen mueslirepen! Zo clean! De home made repen die wij namelijk altijd maken bevatten geen enkele rare of chemische toevoeging. Puur natuur en superlekker!”

TIP: In zelfgemaakte mueslirepen kan alles wat jij lekker vindt: gedroogd fruit, noten, zaden, granen, pure chocolade, kokos… Bomvol vitamines, mineralen en vezels! Ze zijn heel simpel te maken, zonder suiker, gluten of dierlijke producten! Maak een flink aantal en vries ze gewoon in. ‘s Ochtends zo’n bevroren reep in je tas, en hij is heerlijk ontdooid en vers als jij toe bent aan je tussendoortje! Het recept voor deze superlekkere repen vind je hier!

Zo lekker en super clean: home made mueslirepen!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties