0

WortelElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: mini vega curryburgers!

Janinke: “Deze mini vega curryburgers kan je eigenlijk net zo goed beautyburgers noemen. Doordat je ze maakt met linzen, kikkererwten, wortels en zilvervliesrijst, dragen deze burgertjes direct bij aan je inner- & outer beauty. De linzen zitten namelijk bomvol met eiwitten en vezels. Deze geven je lichaam van binnenuit een grondige poetsbeurt, en dragen bij aan een gezond uitziend huidje. Daarnaast bevatten de wortels in de burger veel bètacaroteen. Bèta-whut? Jaja, dat is nou het stofje dat een positieve invloed op je ogen heeft. En als je met regelmaat een worteltje knaagt is het ook nog goed voor je huidpigment: je krijgt er een mooie en egaal bruine teint van tijdens de zomer.”

Burgers for beauty! Wie wil dat nou niet?

Burgers for beauty! Wie wil dat nou niet?

TIP: Serveer de burgertjes met een couscoussalade of een groene salade. Of gewoon allebei! Het recept voor de mini vega curryburgers vind je hier.

www.chickslovefood.com

(Tekst: Janinke Jager)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties