0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een beautyfood tip op I Love Fashion News! Vandaag: lijnzaad.

Elise: “Lijnzaad is echt een musthave beautyfood in mijn dagelijkse menu. Deze kleine bruine zaadjes bevatten namelijk een massa aan essentiele vetzuren, eiwitten, vezels en gom. Dat laatste heeft een laxerende werking wat allereerst zorgt voor een goede stoelgang en dus een platte buik! Daarnaast maakt lijnzaad je huid zacht en soepel. Dus wil jij een ultiem strak en zacht buikje? Schep dan dagelijks een eetlepel lijnzaad door je salade of yoghurt!”

Tip: Okay, lijnzaad is in z’n eentje niet heel lekker. Maar wel als je het door een salade strooit of door je yoghurt roert. Wat dacht je van dit ultieme ontbijtje? Nu wil je toch zeker wel aan de lijnzaad? Voor het recept van dit yoghurtontbijt klik je hier.

Mmmm, een droomontbijtje: yoghurt gemengd met twee verse vijgen, de zaadjes uit twee verse passievruchten, en lijnzaadjes!


www.chickslovefood.com

(Tekst: Elise Suzanne Gruppen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties