0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: supersnelle kip met artisjok, rozijnen en feta!

Merel: “Heb jij dit weekend een feestje voor de boeg? Dan is dit eat clean recept perfect voor jou! Dit gerecht bevat allemaal beautyfood ingrediënten die je in no-time helpen herstellen. Bijvoorbeeld artisjok! Deze groente heeft een ontgiftende werking op de lever en verminderd zo de negatieve effecten van alcohol. Nog een leuke bijwerking van een artisjok is dat het een belangrijke rol bij vetverbranding vervult, een slanke lijn blijf je houden dus! Rozijnen bevatten gezonde bacteriën die tandplak en tandbederf doen afnemen. Dit gedroogde fruitje geeft je een stralend gebit! Daarnaast zitten ze ook nog eens boordevol goede suikers, goed voor een heuse energieboost! En peterselie is een grote bron van vitamine C, mineralen én werkt vochtafdrijvend. Wallen onder de ogen en gezwollen benen zijn dus verleden tijd!”

TIP: Gebruik biologische kipfilet, het is diervriendelijker, gezonder, milieuvriendelijker en ook lekkerder! En zo houd je je maaltje lekker clean. Dit recept is ook nog eens supersnel klaar, zo heb je nog meer tijd om lekker te genieten van je weekend! Bekijk dit snelle recept hier.

Dit gerecht is perfect voor een weekendje waarin je een feestje hebt!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties