0

zelf groentesoep makenElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: Home made groentesoep.

Janinke: “Met deze kou gaat er soms niets boven een kom warme soep tussen de middag. Of ‘s avonds als diner, dat kan natuurlijk ook. Deze soep is vanaf de basis zelf gemaakt: er komt zelfs geen bouillonblokje aan te pas! Heel clean dus, en gezond! In een groentesoep hoort natuurlijk een hele berg verschillende soorten groente. Gezond en super lekker! Vergeet de bleekselderij niet toe te voegen, want dit is een hele gezonde jongen. De groene stengels geven energie en werken vochtafdrijvend. Ook reinigt het je lichaam door gifstoffen af te voeren. Goed idee om deze stengel ook door je sapje of smoothie te doen dus.”

TIP: Doe elke groente die je lekker vindt gewoon in de soep. Hoe meer, hoe beter. Lees hier het recept voor een heerlijke home made groentesoep.

zelf groentesoep maken

Soepie?

 

www.chickslovefood.com

(Tekst: Janinke Jager)

 

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties