0

groene smoothies Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: groene smoothies.

Janinke: “Groene smoothies zijn super voedzaam. Je kan zelf beslissen wat je er allemaal in gooit, dus of het ook lekker wordt ligt helemaal aan jezelf. En ik geef toe: dat kan soms lastig zijn. Rauwe boerenkool in je smoothie, dat klinkt natuurlijk niet erg smaakvol. Maar het is wel super gezond, en als je het bij een paar diepvries-deelblokjes houdt, proef je het nauwelijks. Maak een combinatie van fruit en groente die je lekker vindt. Doe er ook zeker even een kiwi bij. Dit kleine harige kanonnetje heeft de grootste hoeveelheid vitamine C van alle fruitsoorten: één kiwi bevat al 160% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hierdoor zorgt de kiwi voor een stimulatie van de collageenproductie, wat helpt bij de genezing van littekens en je huid lekker strak houdt. Zeker niet vergeten dus!”

TIP: Zit er toch een raar smaakje aan je smoothie? Voeg een banaan toe: deze geeft een lekker zoete smaak aan het prutje. Check hier nog wat andere tips voor het maken van zo’n groene smoothie.

Hmmm, lekker en gezond!

Hmmm, lekker en gezond!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Janinke Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties