0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: groentefrietjes!

Merel: “Ik heb vandaag weer een leuk eat clean recept voor jullie! Deze is juist zo leuk, want je bent aan het snacken, maar dan wél op een supergezonde en eat clean verantwoordelijke manier. De frietjes zijn namelijk gemaakt van knolselderij en sperzieboontjes. Knolselderij zit boordevol vezels. En vezels zijn goed, want ze geven je een verzadigd gevoel en dat terwijl er bijna geen calorieën in een knolselderij zitten. Heel lief voor de lijn dus! En ook sperzieboontjes zijn goed voor de gezondheid, ze bevatten veel vezels, ook weinig calorieën en antioxidanten die er voor zorgen dat onze bloedvaten in goede conditie blijven! Eet jezelf gezond met deze groentefrietjes!

TIP: Je eigen groentefrietjes maken is super simpel. Het recept voor deze gezonde snack vind je hier. En als je het helemaal gezond en clean wilt maken eet je er natuurlijk in plaats van een schep mayo een beetje tomatenketchup bij!

Zo leuk is clean eating!


www.chickslovefood.com

(Tekst: Merel Postma)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties