0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een beautyfoodtip op I Love Fashion News! Vandaag: appels.

Nina: “An apple a day keeps the doctor away, is een bekend spreekwoord. En daar zit zeker een kern van waarheid in, want appels zijn gewoon goed voor je. Ik kan echt genieten van een harde, knapperige, zure appel waar ik mijn tanden in mag zetten. Doordat een appel veel vezels bevat, vullen ze goed en stillen ze je lekkere trek. Daarnaast hebben ze zo’n heerlijke zoete of zure smaak en zitten ze bomvol goede suikers, zodat ook je behoefte naar zoet getemperd wordt door het eten van zo’n lekker appeltje. Een appel geeft je een flinke dosis gezonde energie en is het ideale tussendoortje voor als je net even wat strakker in je velletje wilt zitten.”

TIP: Snoep gezond, eet een appel! En grijp om 16.00 uur dus liever niet naar een mueslireep die bomvol suikers zit. Je kunt er echt weer even tegenaan na een appeltje. Zin om te koken of bakken met appels? Doe wat appeltjes door de rode kool, bak ze op met wat kaneel of combineer het slechte met het goede door heerlijke appelflappen te maken. Het recept van die lekkernij vind je hier. Succes gegarandeerd!

Dit recept is een beetje oneerlijk ;-), want zo gezond zijn appelflappen niet. Maar appels wel!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties