0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een beautyfood tip op I Love Fashion News! Vandaag: prei.

Elise: “Ben je al die vette zooi van december zat? Sta je nog stijf van alle suikerbommen die je hebt genuttigd afgelopen weken en wil je weer schoon en healthy het nieuwe jaar in? Dan is het wellicht tijd voor wat prei. Eerlijk gezegd ben ik als foodlover een beetje bang voor het woord detox waarbij je dagenlang alleen maar sapjes mag drinken. Maar gelukkig kan je ook detoxen met eten! Eet bijvoorbeeld veel prei, want prei is een zeer goede bron van zwavel en heeft daardoor een reinigend effect op het lichaam. Naast het reinigen van het lichaam bezorgt prei je ook nog een huid zonder onzuiverheden. Ik zou zeggen geniet nog even van je oliebol en start 2013 met een flinke bos prei!”

TIP: Prei is heel veelzijdig te bereiden. Prei kun je koken, je kan er soep mee maken of je kan het wokken. Maar wat ook lekker is: een vispakketje met wortel en prei uit de oven. Dit gemakkelijke, zeer gezonde recept en nog veel meer detoxtips vind je hier.

Dit extreem gezonde vispakketje staat met 5 benodigdheden binnen 25 minuten op tafel!

(Tekst: Elise Suzanne Gruppen)

www.chickslovefood.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties