0

Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een beautyfood tip op I Love Fashion News! Vandaag: cranberry’s.

Nina: “Het is bijna kerst, ladies! En wat is nou echt zo’n vruchtje dat bij de feestdagen hoort? Juist ja, cranberry’s. De zure besjes zijn niet alleen ongelooflijk lekker, ze zijn ook nog eens hartstikke goed voor je lichaam. Een bekend vrouwenkwaaltje is blaasontsteking. Door heel regelmatig cranberry’s te eten of cranberrysap te drinken, verklein je de kans op zo’n infectie aanzienlijk. Daarnaast zijn de superbesjes door hun grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten ook nog eens heel goed voor je huid!”

TIP: Drink regelmatig cranberrysap (kies een suikervrije variant) als je vaak last heb van je blaas. En geniet met kerst extra veel van dit lekkere besje. Maak bijvoorbeeld camembertrolletjes met een heerlijke, simpele cranberrysaus. Dat recept vind je hier. Namens Chickslovefood.com: happy beauty holidays!

Verras je familie of vriendinnen met kerst met deze camenbertpakketjes met cranberrysaus!

Verras je familie of vriendinnen met kerst met deze camembertpakketjes met cranberrysaus!

www.chickslovefood.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties