0

quinoaElise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: Chocolade-quinoa.

Janinke: “Quinoa heb je misschien al wel eens als avondeten gegeten. Maar wist je dat je dat ook prima als ontbijt kan doen? Nee? Nou, dan hebben wij wat lekkers voor je: chocolade-quinoa met kokos en hazelnootmelk! Mjam, alsof je je tanden in een Bounty zet. Maar dan een gezonde variant, want deze Bounty maak je met hazelnootmelk, cacaopoeder, honing en wat geraspte kokos. Gezond én skinny! En quinoa is ook nog eens glutenvrij, want het is geen graan -zoals veel mensen denken- maar een zaad. Daarnaast is quinoa een bron van eiwitten, vitaminen, vezels en mineralen, dus helemaal goed voor je lijf. Maken dus, dit goddelijke -en verantwoorde- ontbijtje!

TIP: Toch niet zo’n fan van quinoa in de ochtend? Vervang het dan eens door boekweitmeel! Het recept voor deze choco-quinoa vind je hier.

Quinoa met chocolade en kokos

Dit ziet er toch uit om op te vreten?

 

www.chickslovefood.com

(Tekst: Janinke Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties