0

Avocado150x150Elise en Nina runnen het blog Chickslovefood.com. Hier delen ze dagelijks recepten, recensies en andere foodfun met je. Maar ze doen meer, iedere week geeft Chickslovefood.com een eat clean recept op I Love Fashion News! Dit zijn pure en übergezonde recepten. Vandaag: Avocado eiersalade.

Nina: “Nog op zoek naar een lekker hapje voor bij de borrel vanavond? Maak eens deze simpele en gezonde avocado eiersalade. Nee, geen kilo’s mayo, maar lekkere cleane ingrediënten: avocado, tomaatje, ei, bosuitje, mosterd… Totally goede voornemens-proof! Avocado is echt een wondervrucht, het zachte groene vruchtvlees zorgt onder meer voor sterk en glanzend haar, daarnaast verkleinen avocado’s door de aanwezigheid van kalium de kans op suikerziekte en een hoge bloeddruk. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt deze wondervrucht er ook nog voor dat de kans op alzheimer kleiner wordt.”

Hmmm, lekkere borrelhap!

Hmmm, lekkere borrelhap!

TIP: Schenk een glaasje rode wijn in, leg wat volkoren-spelttoastjes op een bordje en serveer met deze salade. Een hartstikke gezond avondje! Het recept vind je hier.

www.chickslovefood.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties