0

Kylie Jenner lippenKylie Jenner lips zijn booming! Mensen zijn zelfs zo gek op die volle pout van de tiener dat ze de gekste dingen uitproberen, kennen jullie de Kylie Jenner Challenge nog? Ja, dat was geen succes… De rijkeren onder ons wagen zich daar dan ook niet aan en laten hun lippen opspuiten, maar er bestaat nog een alternatief.

En dat alternatief heet permanente lipliner. Kylie heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat zij een grootverbruiker is van lipliner en haar favoriete kleur MAC lipliner wordt in de VS steeds zeldzamer, omdat zoveel meiden ‘m ook willen. Maar net zoals andere make up, kan je ook lipliner permanent laten maken, in de vorm van een tattoo.

Hoe dat in zijn werk gaat? Allereerst worden er verschillende kleuren roze inkt met elkaar gemengd om de perfecte kleur bij jouw lippen te krijgen. Vervolgens wordt er een dun lijntje gezet langs de rand voor je lippen, voor die extra definitie die je zo graag wilt. Voor ongeveer €1000,- kan je deze behandeling al ondergaan en dan zit je lipliner zo een 10 jaar goed. Maar je moet er wel rekening mee houden dat zelfs deze permanente make up touch ups nodig heeft. Denk hierbij aan iedere twee à drie jaar.

Zou jij dit durven?

  • Kylie Jenner lippen

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties