0

Heerlijk al die trends. Hebben, hebben, hebben! Celbrities lijken alles te kunnen dragen, elke trend staat hen. En ze zien er altijd goed uit. Maar er zijn er zoveel dat je niet eens altijd weet welke jou eigenlijk het beste staat. En in welke outfit jouw figuur het beste uitkomt. Maar daar hebben we wat op gevonden.

Hieronder vind je een tiental tips zodat je helemaal tip top in een mooi setje kunt stralen en je weet dat het er flatteus uitziet. Het vraagt een beetje creativiteit, maar dan heb je ook wat.

1. Wanneer je een top, jurkje of shirt aan hebt met peplum komt je figuur er altijd goed uit. Als je een top draagt of jurkje met de peplumfranjes op je heup, kun je zelfs een eventueel klein buikje verhullen.

2. Draag onder je kleding corrigerend ondergoed of zelfs een corrigerend bodysuit. Het houdt alles goed op zijn plek en je ziet er slank uit. Succes gegarandeerd.

3. Koop kleding met kleine en niet al te opvallende prints. Want hoe groter de print, hoe voller jij ook oogt. Bijkomend voordeel: het is een herfstrend!

4. Het is onwijs leuk om een look te creëren bestaande uit verschillende kleuren, maar het geeft je lichaam niet echt lengte. Maar als je van top tot teen dezelfde kleur aan hebt, werkt dat wel. Zwart is dan het beste, maar eigen werkt elke kleur.

5. Draag kleding waarmee je je middel accencteert met een andere kleur, zo lijk je absoluut slanker.

6. Kies een paar goede hakken voor onder je outfit, want iedereen weet: hakken maken je langer en je benen slanker. Maar blijf uit de buurt van schoenen met enkelbandjes, want die doen weer het tegenovergestelde.

7. Zorg ervoor dat je kleding hebt die je goed past. Te klein of te groot is niet echt flatteus. Het is goed om op maat gemaakte kleding te dragen. Dus vind je iets geweldig, maar past het niet? Laat het dan innemen bij een kleermaker.

8. Heel belangrijk: goed passende lingerie. Trek niet een te kleine of te grote bh aan en koop een broekje wat mooi past.

9. Vind je je armen niet het allermooiste aan jezelf, dan is het handig om een shirt te dragen met een iets langere mouw.

10. Last but not least: zeg vaarwel tegen love handles. Draag daarom nooit laagzittende broeken, maar goed hoog aansluitende jeans.

Deze celebs doen het goed.

Olivia Palermo met peplum top

Victoria Beckham van top tot teen in zwart

Sylvie van der Vaart met goedpassende lingerie

Kate Bosworth met peplum rok en kleine print

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties