0

Kourtney-Kardashian-moe1Maandagochtend zeven uur is altijd weer even een moeilijk momentje, maar als het buiten nog pikkedonker is kun je helemaal al snel in een winterdipje belanden. Het feit dat die zondagavond toch net iets te gezellig was, helpt ook niet echt mee aan een uitgeruste look dus een paar tips om fris en fruitig voor de dag te komen kunnen geen kwaad, dachten wij zo.

Het belangrijkste is om je huid weer een beetje op te peppen zodat je niet met droog velletje en enorme wallen op kantoor hoeft te verschijnen. Drink dus genoeg water de hele dag door en gebruik een fijne crème om je huid te hydrateren. Ook een speciale oogroller kan ervoor zorgen dat de zwelling een beetje verdwijnt.

Wil het toch niet helemaal lukken om dat vermoeide koppie om te toveren tot een fris gezicht? Dan kan een beetje camouflage geen kwaad, maar gebruik liever geen poeder foundation. Dat kan droge plekjes namelijk extra benadrukken en dat is natuurlijk wel het laatste wat je wil. Een goede BB cream zorgt daarentegen juist voor een mooi resultaat en verzorgt je huidje ook meteen gedurende de dag.

Is je huid inmiddels aardig opgepept maar zien je ogen er nog uit alsof je twee uur hebt geslapen? Door aan de binnenkant van je oog een wit randje oogpotlood te trekken, krijg je jouw uitgeruste look binnen no time weer terug.

De verleiding om je haar in een knotje te doen is op dit soort dagen groot, maar kies toch lekker voor losse lokken. Zo richt je de aandacht minder op je vermoeide gezicht en meer op je weelderige bos met haar. Mochten deze tips allemaal toch niet helpen, dan hebben we nog één laatste redmiddel. Kies voor een statement item in je outfit. Van een opvallend jasje, geprinte broek tot kleurrijke schoenen; als het maar afleidt van de minder positieve punten.

Misschien kan Kourtney onze tips ook even gebruiken...

Misschien kan Kourtney onze tips ook even gebruiken…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties