0

Nail-arts zien er vaak fantastisch uit, maar ook erg moeilijk om na te maken. Toch blijkt dat soms wel mee te vallen. Zo ook bij de dipdye nail-art.

Het enige wat je nodig hebt zijn twee of drie verschillende lakjes, naast natuurlijk een base en top coat. Daarnaast is het belangrijk om een sponsje aan te schaffen. Dit is onder andere te koop bij Hema voor een klein bedragje.

Kies de kleurtjes die je wil en ga aan de slag met behulp van de volgende tutorial!

Lak op het sponsje twee of drie strepen met de kleurtjes die je wil gebruiken. Let op: gebruik wel een ondergrond om morsen te voorkomen.

Druk het sponsje voorzichtig op je nagel. Breng weer strepen van de lakjes aan op het sponsje en ga door naar de volgende vinger van de hand. Als de hand klaar is herhaal je de procedure. Dit zorgt voor een 'wazig' effect.

Haal de nagellak op de zijkant van je vinger weg met een nagellakremover pen of gewoon een wattenstokje die gedrenkt is in nagellakremover.

Het eindresultaat! Wij hebben twee lakjes gebruikt (wit en blauw), maar je kunt natuurlijk ook voor drie gaan zodat het onderste gedeelte van de nagel ook bedekt wordt.

(Beeld: Tamar de Vries)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties