0

dg foundationDe basis van jouw make-up is foundation: je weet gewoon dat als dat niet goed zit ook de rest van je make-up weinig kans van slagen heeft. Het liefst zouden we onze foundation er dan ook op laten airbrushen, iets wat bij professionele visagie wel wordt gedaan. Hoe fijn als wij je vertellen dat je dit effect ook zelf kan bereiken?

En daar heb je écht geen deskundig apparaat voor nodig of andere dure materialen. Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt jouw hand en een foundation kwast. De truc? Voordat je foundation op de kwast doet moet je de kwast opwarmen. Dit doe je door de haren heen en weer te bewegen in de palm van je hand. Doe dit een paar seconden voordat je de make-up daadwerkelijk aanbrengt en je zal het verschil zien.

Door dit opwarmtrucje zal de foundation die je met kwast aanbrengt egaler verspreid worden, omdat de hitte de foundation net iets vloeibaarder maakt. Draai vervolgens bij het aanbrengen grote rondjes. Deze dunne en regelmatige verspreiding zal ervoor zorgen dat je make-up super strak zit en erop lijkt geairbrusht! Daarnaast is het ook een stuk makkelijker om je foundation zo op te doen. Een laatste tip: zorg wel dat je je handen hebt gewassen voordat je aan de slag gaat.

  • dg found

(Beeld: www.dolcegabbana.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties