0

wallen ogen tips 150Wallen zijn geen lolletje. En ja, we weten dat we meer slaap moeten krijgen, maar soms lukt dat gewoon even niet. Daarom verzamelden we een paar huis-, tuin- en keukentips om van je wallen af te komen en je hebt er géén honderden euro’s voor nodig!

Bekijk ze hieronder!

1. IJswater
Word je wakker met dikke ogen en ben je in een haast omdat je naar je werk moet? De snelste remedie tegen wallen is ijswater. Houd altijd wat ijsklontjes in de ijskast. Laat ze smelten en was je gezicht ermee of stop de ijsklontjes in een handdoek en leg deze op je ogen.

2. Lepel
Bewaar 6 lepels 10-15 minuten in je ijskast. Houd deze vervolgens één voor één met de bolle kant op je wallen, totdat ze warm worden.

3. Theezakjes
Doe twee theezakjes in warm water en leg ze vervolgens in de ijskast om af te koelen. Leg de theezakjes onder de ogen voor 5 minuten. Weg wallen!

4. Komkommer
Leg komkommerstukjes in een plastic zak en leg het zakje in de vriezer. Ga liggen en zorg dat twee stukjes komkommer 30 minuten op je ogen blijven liggen. Kan je meteen even een powernap doen en ontkomen aan alle hectiek.

5. Avocado
Een avocado is niet alleen heel erg lekker, het kan je ook helpen om van je donkere kringen af te komen. Snij een avocado in partjes en leg deze op de donkere kringen. Je zult zien dat je ogen er lichter uit gaan zien.

  • under-eye-circles1

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties