0

Het wordt wel eens vaker gezegd: handen zijn jouw visitekaartje. Een belangrijk onderdeel zijn de nagels. Maar hoe krijg je die nou in perfecte staat?

Volg de tutorial hieronder op en in no time heb je perfect verzorgde nagels. Je hebt er wel wat attributen voor nodig, maar het is het zeker waard.

Laat ons even weten hoe het gelukt is!

Men neme een goede nagellakremover (dit rode potje van Sephora is top), een normale vijl, een blokvijl, een bokkenpootje, een tangetje en een basecoat (+ eventueel een topcoact). Maak als eerste jouw nagels goed schoon met de nagellakremover.

Vijl de nagels met de gewone vijl perfect rond (of vierkant), duw met de bokkenpoot jouw nagelriem voorzichtig naar achteren. Deze kun je van te voren zachter maken met speciale olie van bijvoorbeeld Herome, Koh of OPI. Haal de velletjes voorzichtig weg met het tangetje. Vijl vervolgens je nagel met de blokvijl voorzichtig op.

Lak jouw nagels met een basecoat en, als je tijd hebt, een topcoat. Doe vervolgens wat verzorgende olie op jouw nagelriemen en masseer deze zachtjes in. het resultaat is perfecte nagels!

(Beeld: Monique van der Woude)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties