0

Misschien ga je vanavond al gezellig kerstavond vieren of begint je party pas morgen. Tijdens deze feestavond, wil je er natuurlijk op en top Kerst uitzien.

Daarom is het leuk om te knallen met je nagels. Denk aan veel glitters, sterretjes en lekker opvallende kleuren. Maar hoe krijg je van die mooie nagels? Wij geven je in onze tutorial tips hoe jij met de mooiste eyecatchers kunt shinen!

 

Om te beginnen koop je een goede Basecoat, topcoat, glitterlakje en een kleur. Wij hebben voor grijs gekozen. De glitters kun je kopen bij de Etos, maar je kunt ook glitters voor je ogen gebruiken. Breng dan als eerste de basecoat aan.

Vervolgens breng je de eerste laag van de kleur aan op je nagels. Kort daarop lak je ook de tweede laag. Zo zijn ze allemaal gelakt met twee laagjes. Breng op de pink nog 1 laagje aan en dip deze direct in de glitters, zodat deze goed pakken.

Zo ziet de nagel eruit als 'ie direct uit het glitterpotje komt. Veeg de glitters rondom de nagels een beetje weg (dit kan ook met een klein kwastje of je kunt het wegblazen). Pak dan het glitterlakje (deze van Rimmel is erg mooi). Breng deze lak op alle nagels aan. Maar let op: behalve je pink.

We zijn er bijna, want nu ga je op de ringvinger een laagje topcoat aanbrengen. Pak een sterretje op je vinger en laat deze op de natte lak vallen. Duw het sterretje nog een beetje aan. Doe dit bij alle nagels.

Daarna lak je over alle nagels nog een topcoat, zodat het sterretje perfect blijft zitten. En tadaaa het eindresultaat: feestelijke kerstnagels!

(Beeld: Monique van der Woude)

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties