0

Mee-eters, hoe kom je er vanaf?Eén van de fijnste dingen die we aan Sex and the City te danken hebben zijn de geniale quotes, levenslessen en rare termen. ‘Secret single behavior’, oftewel ssb, is één van die fantastische uitdrukkingen. Het slaat op de dingen die je doet als je helemaal alleen thuis bent.

IJs direct uit de bak eten, naakt in je kamer dansen, je opmaken zonder naar buiten te gaan en, geef het maar toe: je mee-eters eens even goed aanpakken. Dit laatste is een delicate klus en vergt je opperste concentratie, zodat je geen één van die rakkers mist. Wat ons betreft het ultieme secret single behavior dus.

Wij hebben een trucje voor je om dit proces net iets minder pijnlijk en langdurig te maken. De mee-eters verstoppen zich in je poriën, je eerste stap om ze weg te pesten moet dus zijn om je poriën open te zetten. Met een stoombadje voor je gezicht, of door een lauwwarme washand op je gezicht laten rusten krijg je dat makkelijk voor elkaar.

Vervolgens moet je niet gaan knijpen, want je handen zitten onder de bacteriën en bovendien kom je zo niet bij alle rare hobbels, bobbels en kuilen van je neusoppervlak. In plaats van je vingers moet je een pincet gebruiken. Als je met het ijzeren, platte gedeelte van je pincet over je neus ‘schraapt’ komen die mee-eters er zo uit! Let wel op dat je dit niet te hard doet, of dat je ineens uitschiet en jezelf verwondt.

Zoals we al zeiden, het is een uiterst delicaat klusje, maar met deze tip is het toch net even iets makkelijker. Heb je een nieuw pincet nodig? Shop dan onze favoriet door op de productfoto te klikken!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties