0

PuistjesOok na onze achttiende zijn we helaas niet immuun geworden voor het vreselijke kwaad dat puistjes heet. Deze ongewenste gasten brengen eens in de zoveel tijd een bezoekje aan ons gezicht en het allerergste is nog wel dat je ze voelt aankomen. Dít kan je doen om je opkomende pukkel de kop in te drukken.

Als je een puistje op tijd voelt aankomen hoeft hij niet je dag/week te verpesten. Zolang hij nog ‘onderhuids’ zit (sorry, praten over pukkels is nooit smakelijk…) kán je er nog iets tegen doen! Er zijn zelfs maar twee simpele stappen nodig om jouw humeur te redden:

Stap 1: dep je puistje met een watje met vloeibare cortisone erop, een ontstekingsremmend middel dat te verkrijgen is bij de apotheek. Hou dit er een klein minuutje op.

Stap 2: Breng daarna een beetje Visine aan, oorspronkelijk is dit een oogdruppel die rode ogen tegen kan gaan, maar een beetje van dit spul op je huid deppen kan de rode plek op je huid verminderen. Je kan natuurlijk ook een ander product gebruiken om roodheid te verminderen.

De gouden regel is en blijft natuurlijk BLIJF ER VANAF! Je moet niet pulken aan je puistjes, geen pukkeltjes uitknijpen en al helemaal niet zonder je handen te wassen.

  • Puistjes

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties