0

mascara 150Mascara is toch wel het nummer één make-upproduct van elke vrouw. Je ogen springen er op deze manier net even wat meer uit en geven je ogen die zwoele oogopslag waar mannen zo van houden.

Om nóg mooiere wimpers te creëren dan je al hebt, hebben wij hieronder de tien ultieme tips geselecteerd.

1. Buig de borstel
Vóór je mascara aanbrengt buig je het borsteltje in een hoek van 90 graden ten opzichte van de steel. Hierdoor krijg je het borsteltje makkelijker tegen de aanzet van je wimpers aan, zodat die van begin tot eind kleur krijgen.

2. Babypoeder
Heb je één laag mascara aangebracht? Ga nu op zoek naar een bus babypoeder en een oogschaduwkwast. Doe met de kwast wat poeder op je wimpers en breng daarna een tweede laag mascara aan. Deze laag pakt nu als nooit tevoren met als gevolg een geweldig volume!

3. Waterproof eroverheen
Waterproof mascara is de beste in krullen en zittenblijven. Jammer alleen dat je het er aan het einde van de dag iets moeilijker afkrijgt dan ‘normale’ mascara. De truc: breng eerst een laagje gewone mascara aan en daarna pas de waterproof. Zo gaat het tóch makkelijk van je wimpers af.

4. Dubbele functie
Haal een eyelinerkwast langs de mascaraborstel en zet een mascaralijntje heel dicht tegen je wimperrand aan. Doe daarna mascara op zoals je dat normaal doet. Hallo intense oogopslag!

5. Vaseline
Smeer voor je gaat slapen een dun laagje vaseline op je wimpers. Dit verzorgt ze, waardoor ze minder snel afbreken. Zo krijgen ze de kans om mooi lang te groeien.

6. Tandenborstel
Hangen er ondanks het zorgvuldig aanbrengen toch nog wat klonten aan je wimpers? Pak een schone, droge, tandenborstel en haal die voorzichtig door je wimpers heen. De klonten zullen blijven kleven aan de stugge borstelharen.

7. Eerst aanzet, dan uiteinden
Om de hele dag de krul in je wimpers te houden, beweeg je je mascaraborstel bij het aanbrengen eerst heen en weer op de aanzet, waarna je hem naar de uiteinden trekt. Op die manier hang je daar niet teveel gewicht aan. Doe je dit wel, dan zakt de krul in mum van tijd uit.

  • mascara 500

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties