0

150Fashionista’s zijn gek op rode lipstick en een mooie make-uplook kan een fantastische outfit helemaal afmaken. Soms zijn we hartstikke trots op onze maquillage maar aan het einde van ons avondje stappen denken we daar wel anders over.

Wij geven je daarom beauty tips zodat je lipstick de hele avond op de juiste plek blijft zitten. Donkere lippen zijn prachtig, maar als je lippen beginnen uit te drogen, dan ziet het er helaas niet meer zo charmant uit. Kijk je mee?

1. Het lippotlood is je beste vriendin
Elke fashionista zou een lippotlood in haar stash moeten hebben. Wel moet je er natuurlijk op letten dat deze kleur perfect past bij jouw favo rode lipstick. Vul de lippen er helemaal mee in en smeer de lipstick eroverheen. De structuur van een lippotlood is droger dan een lipstick, dus hiermee voorkom je dat de kleur een klein tripje maakt naar je kin. Op YouTube staan talloze filmpjes hoe je ombre lips moet maken voor een extra mooi effect. Experimenteren is key.

2. Poeder
Voordat je jouw lipstick aanbrengt, kun je ook een poedertje op je lippen aanbrengen want dit zorgt ervoor dat je lipstick op de juiste plek blijft zitten. Breng een shimmer aan op je bovenlip voor een extra mooi effect.

3. Gezichtscrème
Ook een dag- of nachtcrème kan helpen. Bij het aanbrengen van je dag of nachtcrème is het belangrijk dat je ook je lippen insmeert en goed verzorgt.

  • 500

(Beeld: www.instagram.com/kendalljenner)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties