0

BEAUTY TIP YSL eerste anti-ageing foundationEen goede foundation is cruciaal als basis voor je make-up. Het verdoezelt rode plekjes en haalt de teint van de huid op. Niet voor niets is het dé musthave van visagisten en beauty vloggers.

Yves Saint Laurent weet hoe belangrijk een goede basis is en komt met de Youth Liberator Serum Foundation. Dit product is de eerste anti-ageing foundation, die niet alleen de huid egaliseert maar ook veroudering tegen gaat door rimpels te bestrijden.

Voor deze beautylijn onderzocht Saint Laurent het belang van glycanen in de huid. Wat blijkt; hoe ouder je wordt, hoe meer het aantal glycanen afneemt, waardoor de huid minder stel hersteld. De foundation stimuleert de glycanen ontwikkeling en geeft daarmee de huid een jeugd boost. Je huid ziet er gladder en vitaler uit.

De foundation is gemakkelijk uit te smeren en hydrateert de huid 24 uur lang. Tevens is er een beschermingsfactor in opgenomen die de huid tegen UV-stralen beschermd. De foundation wordt geleverd in zes tinten variërend van beige rosé tot beige doré.

De Youth Liberator Serum Foundation van Yves Saint Laurent is vanaf nu verkrijgbaar hun online shop en bij alle YSL verkooppunten.

BEAUTY TIP YSL eerste anti-ageing foundation

Youth Liberator Serum Foundation van Yves Saint Laurent

YSL foundation beige rose

Youth Liberator Serum Foundation beige rosé van Yves Saint Laurent

www.yslbeautyus.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties