0

sienna miller towel seriesVolgens de beauty industrie moeten we ons vóór ons 25ste al zorgen gaan maken om rimpels. De advertenties met anti-rimpelcrèmes vliegen je om de oren en staren je confronterend aan. Nu vinden wij dit allemaal een beetje onzin, maar wat voorzorgsmaatregelen kunnen geen kwaad.

Zo kwamen wij erachter dat je niet alleen van lachen, teveel in de zon liggen en fronsen kraaienpootjes kan krijgen, maar ook door een erg onverwachte reden: je make-up verwijderen. ‘Argh, zoveel tegenstrijdige berichten’ horen we je denken, maar het gaat er niet om dát je je oogmake-up verwijdert, maar op welke manier je dat doet. Als je hard wrijft, dan ben je 100% verkeerd bezig. De huid rondom je ogen is erg gevoelig en deze beweging kan het flink beschadigen.

Hoe je dan wél je make-up moet verwijderen? Daar is een heel simpel trucje voor. In plaats van je mascara eraf wrijven, moet je de make-up er eerst vanaf weken. Hou je watje met remover tegen je oog aan, zonder al te hard te duwen en laat het weken. Na een tijdje kan je zachtjes, in een paar bewegingen de maquillage eraf wrijven.

  • sienna miller towel series kraaienpootjes

(Beeld: www.instagram.com/mariotestino)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties