0

150 biothermNu het steeds kouder wordt buiten, voelen we dat ook aan onze huidjes. Alles gaat wat droger aanvoelen, omdat we de kachel natuurlijk ook op hoger zetten om het lekker warm te krijgen binnen. In de winter heb je dus andere huidproducten nodig dan in de zomer, vanwege de verschillende temperaturen.

Biotherm weet daar wel raad mee en heeft heel veel producten in het assortiment die de huid voor vierentwintig uur hydraten. Zo heb je AquaSource Cocoon; een huidgel voor de normale tot droge huid. Deze zachte gel zorgt ervoor dat je schrale en doffe plekjes verdwijnen en de huid daardoor zachter en stralender maakt. Biotherm heeft de Aquasource Cocoon toegewijd aan seizoensdroogheid, waar we allemaal wel eens last van hebben. De gel substantie ruikt heel lekker en wordt snel door de huid opgenomen, waardoor het een erg comfortable gel is.

Mocht je erg last hebben van een hele droge huid dan is de Aquasource nutrition wat voor jou. Deze dagcrème zorgt er net als de cocoon ervoor dat je huid 24 uur wordt gehydrateerd. De nutrition balm bevat pure oliën en thermaal plankton extract. Plankton zorgt ervoor dat de huid gekalmeerd wordt en er rustiger en stralender uit gaat zien. De pure oliën worden gemakkelijk opgenomen door de huid en laat geen vettig gevoel achter. De balm voelt dus erg comfortabel aan, omdat het snel intrekt.

Wij hebben de producten getest op deze huid en ondanks dat ze allebei voor de droge tot zeer droge huid zijn bedoeld, laten ze absoluut geen vettige laag achter zoals je vaak hebt met dit soort gels, serums en crèmes. Wij zijn enthousiast!

Biotherm is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Douglas en Ici Paris. Voor de Aquasource Nutrition en Cocoon betaal je 36,95. Klik op één van de beelden om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties