0

BEAUTY TIP Subtiel verleidelijke oogopslag dankzij YSLs Baby DollWist je al dat er elke vijf seconden een YSL mascara verkocht wordt? Nu komt het modehuis en beautymerk met een nieuwe variant, voluit genaamd Mascara Volume Effet Faux Cills Baby Doll.

We toonden al eerder het filmpje waarin Cara Delevingne aan de slag ging met YSL’s nieuwe mascara maar nu hebben we ‘m ook zelf kunnen proberen. Het resultaat? Lange wimpers die perfect van elkaar gescheiden zijn en subtiel volume hebben gekregen.

Het geheim schuilt in een nieuwe formule waarbij het koolstof grafeen een inspiratiebron vormde. Dankzij de fijne structuur is de mascara goed te verdelen over de wimpers en worden ze niet zo hard, iets wat met andere mascara’s wel eens gebeurt.

Bij de Baby Doll mascara, die in vier kleuren verkrijgbaar is, zijn ook een vijftal eyeliners gemaakt die in combinatie met de mascara je een prachtige oogopslag geven. Op de huls van de mascara staan de letters Baby Doll in het roze weergeven. Daarbij zijn een matching lipgloss en nagellak met de naam Rose Baby Doll gemaakt die exclusief bij de Bijenkorf te koop zijn.

Bekijk de producten hieronder!

ysl baby doll cara campagnebeeld

YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Baby Doll

YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Baby Doll

YSL Eyeliner Baby Doll

YSL Eyeliner Baby Doll

Rouge Pur Couture Vernis a Levres Rose Baby Doll en Lacque Couture Rose Baby Doll

Rouge Pur Couture Vernis a Levres Rose Baby Doll en Lacque Couture Rose Baby Doll

 

www.yslexperience.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties