0

rita ora rimmel 150 2Het kan je niet ontgaan zijn. Rita Ora is hot! Naast een goedlopende muzikale carriere is de Britse een waar stijlicoon geworden. Haar outfits hebben niet alleen de wow-factor, ook ziet de van oorsprong Joegoslavische schone er ook altijd prachtig uit dankzij mooie en opvallende maquillage.

(advertorial)

Dat is precies waarom Rita en Rimmel een match made in heaven zijn. De excentrieke (in de positieve zin van het woord) en kleurrijke zangeres maakte samen met het make-upmerk een hebberigmakende collectie lipsticks en nagellakken genaamd de Colour Rush Lip & Nail Collection.

Rita Ora bedacht zelf twaalf oogverblindende kleuren voor haar 60 Seconds Colour Rush Nail Polish collectie bestaande uit zes warme en zes koele tinten. Naast dat de kleuren hebberigmakend zijn, is de lak super snel droog en in één laag dekkend. Rita’s favoriet uit de collectie? White Hot Love #703, een witte nagellak met een mooi pareleffect.

Voor de Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Balm bedacht Rita Ora zes tinten, waaronder natuurlijk rood (The Redder The Better #500) vanwege de rode lippen waar zij bekend om staat. Handig: deze leuke, langhoudende, kleurrijke lippenbalsem in de vorm van een dik kleurpotlood kan dankzij het draaisysteem snel en precies worden aangebracht.

De collectie is nu te shoppen in de winkel!

  • rita ora rimmel

nl.rimmellondon.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties