0

tutorial 150Het is dé haarstijl van het moment: de lange bob. Het gros van de vrouwelijke celebrities verruilde haar lange golvende lokken voor een messy lange of strakke korte bob. Makkelijk zat voor hen, als ze er geen zin meer in hebben kunnen zij zich de beste extensions veroorloven!

Als jij er iets meer moeite mee hebt om naar de kapper te gaan en alles eraf te knippen, dan hebben wij dé truc voor je gevonden: de faux bob! Dit is geen echte bob, maar je creëert wel de illusie van een bob. Op deze manier kan je de haarstijl uitproberen en kijken hoe het kapsel je staat. Dan weet je waar je aan begint als je naar de kapper gaat.

Je kan de tutorial er natuurlijk ook bijpakken als je voor een speciale gelegenheid de bob wilt rocken, of gewoon omdat je het leuk vindt! Wat de reden ook mag zijn, de Nederlandse Lucy van het beautyblog Loepsie legt je uit hoe je de faux bob maakt. De blogster heeft zelf geen laagjes in haar haren, waardoor de bob vrij strak is. Als jijwel laagjes hebt, dan krijgt de bob iets meer een messy beachwave look. Deze look kan je ook bereiken door eerst je haar te krullen.

Benodigdheden: 1 elastiekje en een héleboel haarspeldjes. Succes!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties