0

Het is al een tijdje een hit in beautyland, en nu komt ook Nivea met een BB Cream. Een BB Cream is een combinatie tussen een foundation en een crème, the best of both worlds!

De BB Cream 6 in 1 van Nivea belooft een perfect egale en stralende huid. De substantie heeft een zesvoudige werking voor een snel en optimaal resultaat. De crème hydrateert, egaliseert, camoufleert, verzacht, beschermt en laat de huid stralen. Het product is vanaf oktober 2012 verkrijgbaar voor € 9,49 in twee tinten: light en medium.

Een BB Cream is ideaal voor vrouwen die ‘s ochtends te weinig tijd hebben om naast het verzorgen van hun gezicht met een dagcrème ook nog een foundation aan te brengen. De BB Cream van Nivea combineert de vertrouwde, hydraterende en prettige eigenschappen van een verzorgende dagcrème met die van een foundation.

De BB Cream van Nivea trekt snel in en werkt direct egaliserend. Daarnaast bevat de crème Provitamine B5 en Shea Boter en heeft daardoor ook een intensief verzorgende werking. Tot slot zorgen de minerale pigmenten voor een foundationeffect zonder de poriën te sluiten, zodat de huid kan blijven ademen.

De BB Cream van Nivea komt in twee tinten

www.nivea.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties