0

BVLGARI omnia crystallineHet Italiaanse merk BVLGARI maakte naam met hun luxe juwelenlijn, maar vandaag de dag zijn hun parfums net zo bekend en gewaardeerd. Dit najaar komen ze met een nieuwe geur: Omnia Crystalline.

De nieuwe parfum is een ode aan de vrouw en staat synoniem voor moderne sensualiteit. Omnia Crystalline heeft een subtiele sexy geur, die perfect is voor een chic en romantisch diner met je lover. Het rosé gouden flesje is een lust voor het oog, de twee halve cirkels zijn er verwijzing naar het Griekse symbool van Infinity.

De speciale geur van Omnia Crystalline is ontleent aan de combinatie van Italiaanse en Aziatische ingrediënten. De topnoot is een combi tussen zwoele lotus bloem met fris citrusfruit zoals mandarijn. Het hart van de geur is bloemig met een vleugje vanille door het gebruik van Iris en een bloem genaamd Heliotrope.

De nieuwe Omnia Crystalline lijn bestaat uit een parfum, l’eau de toilette, bodylotion en showergel. De campagne is geschoten in Londen en straalt sensualiteit, elegantie en verleiding uit. Bekijk de campagne beelden hieronder. Nog meer zien? Bekijk dan ook meteen even de video!

BVLGARI omnia crystalline BVLGARI omnia crystallineBVLGARI omnia crystalline

www.bvlgari.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties