0

Beauty tip Chanel Coco NoirBefore me, no one would have dared dress in black.” Coco Chanel, stijlicoon en bedenker van de immens populaire Little Black Dress wist wat vrouwen willen. Zwart is altijd al de key color geweest bij modehuis Chanel. Een kleur die staat voor kracht en sensualiteit.

Vorig jaar bracht Chanel het parfum Coco Noir uit. Deze maand breiden ze de Coco Noir lijn uit met een douchegel en bodylotion. En net als altijd ruiken ook deze items weer heerlijk! De drie producten sluiten goed op elkaar aan, met als uitkomst een verzorgde en heerlijk geurende huid.

De geur bestaat uit een bloemig hartnoot van geranium rozenblaadjes die volgens Chanel ontwakende sensualiteit symboliseren. Aanvullende noten zijn gevonden in exotische ingrediënten als patchoeli en Tonka bonen. Met als resultaat; een verleiding die moeilijk is te weerstaan.

Maar het oog wil ook wat. Chanel streelt jouw zicht met flesjes die een lust voor het oog zijn. De Coco Noir lijn wordt gekenmerkt door een strak design met gouden accenten. Deze flesjes zullen zeker niet misstaan op jouw kaptafel!

Hebben? De producten zijn vanaf nu te koop bij alle Chanel filialen.

Chanel Coco Noir parfum

Chanel’s Coco Noir

Chanel coco noir parfum

Chanel’s Coco Noir parfum. Deze is verkrijgbaar bij DeBijenkorf.nl. Klik op de foto om te bestellen.

www.chanel.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties