0

dianeNiet je huid verbergen onder dikke lagen make-up, maar je huid verbeteren en accepteren zoals hij is. Dat is de gedachte achter de nieuwe huidverzorgingslijn van Chanel.

Hoe druk je het ook hebt, je wilt niet dat je huid daar onder te lijden heeft. Weg met die vale teint, rimpeltjes en uitdroging. Als het aan Chanel ligt tenminste. Want of je nou een working girl bent met een jetlag, of een echte party girl; met de nieuwe producten, krijgt jouw huid precies wat hij nodig heeft. De lijn is helemaal afgestemd op je huid met drie verschillende crèmes: eentje voor overdag, eentje voor ‘s nachts en een crème voor in het weekend.

De crème voor overdag zorgt voor versteviging en maakt je huid klaar voor de dag. Door de luchtige textuur voel je de crème niet zitten en maakt hij de huid glad en zacht. Drukke dag gehad? In de nacht kan jouw huid weer helemaal herstellen met de nachtcreme. Het product kalmeert de huid en zorgt voor een uitgerust resultaat.

Na een drukke week heeft je huid extra verzorging nodig, en de speciale crème voor in het weekend helpt daarbij. Rust, hydratatie en evenwicht zijn de keywords voor het weekend product en de crème geeft je huid weer nieuwe energie voor de rest van de week.

Het gezicht van de nieuwe luxe beautylijn is model turned actress Diane Kruger. Benieuwd naar wat Diane te zeggen heeft over wat echte schoonheid is? Bekijk het filmpje hieronder!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties