0

150 philoDe één boekt een bezoekje aan de cosmetische chirurg om van haar rimpels af te komen en de ander smeert wat af om haar huid zo strak mogelijk te houden. Voor diegene die meer fan zijn van dat laatste hebben we goed nieuws want het beautymerk Philosophy introduceert weer nieuwe producten en daar worden we hebberig van!

Philosophy is een merk datje misschien wel tegen bent gekomen bij Ici Parix XL en in je hoofd is blijven hangen vanwege de prachtige verpakking. Het merk heeft een bath & bodylijn bestaande uit douche/bad/shampoo producten en bodylotion maar ook fantastische lijnen om je gezicht te verzorgen. Nu komt het merk met twee nieuwe producten om het ouder worden tegen te gaan en die zijn voorzien van die schattige verpakkingen!

Onderzoekers ontdekten tijdens het ontwikkelen van de Miracle Worker Overnight (nachtcrème) een hele belangrijke missing link op het gebied van huidveroudering. Zij vonden namelijk het bewijs dat bepaalde proteïnen (progerin) ervoor zorgen dat de veroudering van de huid versnelt wordt dankzij ophoping. Miracle Worker Overnight bevat een zeldzaam marine-algenextract dat zich specifiek richt op progerin zodat het zichzelf uiteindelijk vernietigt. Het extract is als het ware een progerin vernietigende bom, als je maar elke dag trouw blijft smeren. In eerste instantie voel de crème misschien een beetje rijk aan, maar al snel versmelt deze met je huid.

Verder wordt het natuurlijke collageen ondersteund door de effectieve peptiden (bouwstenen waardoor de huid weer voller wordt) die gecombineerd zijn met vitamine C. Je huid krijgt hier dus een enorme boost van tijdens je slaap en de hydraterende bestanddelen zorgen ervoor dat je huid voldoende vocht vasthoudt. Het is de ideale nachtverzorging voor tijdens de wintermaanden omdat de huid dan droger kan aanvoelen en wel een oppeppertje kan gebruiken!

Time In A Bottle oogserum richt zich 3 aandachtspunten: schade veroorzaakt door UV-straling, schade door vrije radicalen zoals milieuvervuiling en schade door milieuverontreinigende moleculen waardoor het DNA wordt aangetast. Het serum bevat granaatappel dat ervoor zorgt dat de huid wordt beschermd van invloeden van buitenaf. Gingko en cafeïne zorgen voor een echte oppepper zodat je lekker met een uitgeruste blik voor de dag kan komen. Verder zorgt de vitamine C ervoor dat huidveroudering voorkomen wordt. Het serum trekt snel in de huid en voelt door zijn luchtige structuur erg comfortabel.

Voor de nachtcrème betaal je 59,- en voor het serum 56,-. De producten zijn allebei vanaf half oktober verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

  • 500 philosophy
  • Schermafbeelding 2014-10-07 om 16.28.15
    De Time in a bottle oogserum
  • Schermafbeelding 2014-10-07 om 16.27.42
    De Miracle worker overnight

www.iciparisxl.nl

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties