0

glowy skin 150Een stralende huid willen we allemaal. Helaas hebben we niet zoals menig celeb een heel make-up team voor ons werken dat de hele dag achter ons aanloopt maar gelukkig zijn er altijd handige tips om zelf aan de slag te gaan.

Daar moeten we helaas wel wat moeite voor doen, want het komt niet altijd even gemakkelijk aanwaaien. Gelukkig zijn er handige tips en middeltjes waar we écht wat aan hebben en die de moeite waard zijn om uit te proberen. Baat het niet dan schaadt het ook niet toch?

1. Scrubben
De eerste stap voor het krijgen van een stralende huid is scrubben. Door luchtvervuiling en zonnestralen wordt de huid beschadigd en daarom is het van belang om altijd een goede dagcrème te gebruiken met een SPF. Daarnaast is het een must om 1 of 2 keer per week je huid dus goed te scrubben. Dode huidcellen stapelen zich snel op waardoor de huid dof wordt én dat willen we dus niet hebben want de huid moet stralen.

2. Een brightening serum 
We hebben het hier niet over een crème waar ze gek van zijn in China, nee dit is geen crème waar je ineens een witte huid van krijgt. Een brightening serum zorgt namelijk voor een effen en gladde huid. Het serum werkt diep door in de huid en gebruik je voor het aanbrengen van een dag-en nachtcrème. Er zijn genoeg beautymerken op de markt die dit product in het assortiment hebben, denk bijvoorbeeld aan MAC, Clarins en Clinique.

3. Kokosnootolie
Kokosnootolie doet wonderen! Het wondermiddeltje geneest de huid, repareert beschadigde huidcellen en laat de huid weer stralen. Het kan zelfs je huidkleur egaal maken. Lekker toch een avondje beauty dingetjes doen met een kokosolie masker!

4. Water, water en nog eens water
Dit klinkt waarschijnlijk hartstikke cliché maar het is wel echt een must want door genoeg water te drinken (2 liter per dag) wordt jouw huid goed gehydrateerd. Probeer dagelijks één hete kop water met citroen te drinken. Dit zorgt ervoor dat alle gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Wel eerst erom denken dat je de citroen weekt in azijn zodat het ontdaan wordt van alle chemische stoffen.

5. Make-up
Fake it till you make it met make-up kan natuurlijk ook. Kim Kardashian is de queen van het shapen en hierdoor krijgt ze wel de perfecte glowy skin. Hiervoor heb je als eerste een primer nodig. Dit product zorgt ervoor dat je poriën minder zichtbaar worden en je make-up langer goed blijft zitten. Gebruik dit product vooral voor je T-zone want deze gebieden zijn vaak wat vettiger dan de rest van het gezicht. Een bronzer is is ook must voor een stralende make-up look. Je brengt een bronzer aan op je voorhoofd en wangen, maar pas op doe dit wel voorzichtig want we willen geen make-up blunder begaan. Breng daarna een blush aan op je jukbeenderen. Als laatste gebruik je een highlighter of gewoon een witte glimmende oogschaduw. Je brengt dit make-up product aan boven je lip, onder de wenkbrauwen en op je jukbeenderen.

  • 0696f22b3ba4b2bf510b5dcc7699593f

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties