0

TIP Lauren Conrad's geheim voor sneller groeiend haarDe lange lokken van Lauren Conrad zijn door de jaren heen niet veel veranderd. Wat wel opvalt is dat de reality ster altijd al lange blonde haren heeft die langs haar prachtige gezicht vallen.

Maar hoe krijgt ze dat toch telkens voor elkaar? Iedereen droomt ervan om lange manen te hebben a la Lauren en na een kappersbezoek hoop je dat je kapsel weer aangroeit als kool. Lauren geeft drie gouden tips weg op haar site! Ze geeft geen garantie, maar het uitproberen ervan kan natuurlijk geen kwaad. Lees hieronder de adviezen van Lauren!

Gebruik vitaminesupplementen
En dan gaat het vooral om supplementen die biotine bevatten. Biotine zou namelijk de haargroei stimuleren. En dat is niet het enige; ook je nagels en je huid hebben er profijt van! Wel is het goed om eerst je dokter te raadplegen voor je aan nieuwe vitaminen begint.

Houd je aan een gezond haardieet
Er zijn verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat je haar zin heeft om te groeien. Eet bijvoorbeeld granen en voeding dat rijk is aan calcium en aminozuren. In het bijzonder het aminozuur cysteïne dat je kunt vinden in bijvoorbeeld kip, eieren, broccoli, uien, knoflook en yoghurt. Zijn dit niet jouw favorites? Dan kun je gaan voor noten (met name amandelen en pinda’s), sojabonen en vis.

Verwen jezelf met een haarmassage
Neem de tijd wanneer je onder de douche staat! Wanneer je je shampoo aanbrengt, masseer je met je vingertoppen je hoofdhuid. Dit zorgt ervoor dat je bloedsomloop gestimuleerd wordt en daarmee de groei van jouw kostbare lokken.

Overigens wordt vaak gezegd dat het regelmatig laten bijknippen van je coupe, zou bijdragen aan snelgroeiende lokken. Lauren heeft voordat ze deze tips onthulde een onderzoekje gedaan en dit blijkt niet waar te zijn! Onnodig vaak naar de kapper heeft dus geen zin; probeer gewoon de tips uit die LC ons meegeeft!

Lauren Conrad tijdens de signering van haar nieuwe boek Infamous.

Lauren Conrad tijdens de signering van haar nieuwe boek Infamous.

www.laurenconrad.com

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties