0

Lauren Conrad Visits The SalonJe leek zó goed te beginnen, maar de kans is groot dat er van je goede voornemens inmiddels niet heel veel meer over is. Dat sportschool abbonement wordt niet echt optimaal benut en ook van die chocolade afblijven bleek wat moeilijker te zijn dan je van tevoren dacht.

Geloof ons, wij begrijpen dit helemaal en helpen je graag weer een handje op de goede weg. Of liever gezegd, Lauren Conrad doet dat, want het stijlicoon heeft zeven nuttige tips om binnen no time weer in die skinny jeans te passen. Of strak jurkje natuurlijk. Het is tenslotte nog steeds januari dus je hebt nog een heel jaar om die goede voornemens toch waar te maken.

Als eerst kan het helpen om jezelf een doel te stellen, bijvoorbeeld weer in die skinny jeans passen, en die op te schrijven. Hang het vervolgens op je koelkast of spiegel zodat je er steeds mee geconfronteerd wordt en beter gefocust blijft. Ook kan het helpen om een vriend of vriendin te zoeken die ook graag een paar kilootjes kwijt wil. Zo heb je altijd iemand die jou support en bovendien is het sporten ook veel gezelliger met z’n tweeën.

Vergeet niet om genoeg water te drinken, zo’n acht tot tien glazen per dag, en kies één exercise die je elke dag doet. Wil je het helemaal goed aanpakken? Probeer dan de sporten voordat je gaat ontbijten. Mocht dat toch niet lukken, probeer het dan op een vast moment van de dag in je schema te zetten. Zo wordt het een routine en vergeet je het minder snel.

Verder hoef je jezelf echt niet alles te onthouden, maar beperk je snackbuien tot maximaal één snack per dag en vermijd daarnaast zo veel mogelijk suikers, frisdrank en junk food.

Als je jouw doel bereikt hebt dan mag jij jezelf wel trakteren op een mooie nieuwe skinny. Wij zochten er drie voor je uit! Klik op de foto om te bestellen.

Voor je het weet pas jij, net als Lauren Conrad, gewoon weer in die skinny jeans.

Voor je het weet pas jij, net als Lauren Conrad, gewoon weer in die skinny jeans.

7 For All Mankind The Skinny Jeans

7 For All Mankind The Skinny Jeans bij Asos.com

Cheap Monday Override bij Nelly.com

Cheap Monday Override bij Nelly.com

SuperTrash Peppy Pants Black

SuperTrash Peppy Pants Black

www.laurenconrad.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties