0

8th Annual Teen Vogue Young Hollywood Party - Los AngelesLauren Conrad staat bekend om haar glanzende blonde lokken en natuurlijk haar signature make-up look. De ex-reality ster wordt eigenlijk altijd wel gespot met eyeliner, cheeky blosjes én een mooie lipstick. Lauren schrijft elke week voor de website Refinery 29 en deed deze week haar drie favo lipsticks uit de doeken.

Lauren kan écht niet zonder haar drie favoriete lipsticks en vindt het voor elke vrouw essentieel om in haar make-up stash te hebben. Ze draagt graag een rode kleur op haar lippen zoals die van MAC genaamd Ruby Woo, een potlood van NARS genaamd Dragon Girl en de lipstick van Too Faced genaamd Ruby. Volgens Lauren is het belangrijk om de lipstick altijd even van te voren te testen voordat je ‘m koopt.

Als je een blanke huid hebt met roze ondertoon dan kun je gaan voor een rode kleur met blauwe kleurtoon en als je huidskleur een olijfkleurige ondertoon heeft dan kun je het beste voor een rode lipstick gaan met een oranje kleurtoon. De makkelijkste manier om daar achter te komen is natuurlijk om aan de make-up visagisten te vragen wat voor ondertoon je hebt, zodat ze je vervolgens kunnen helpen aan een mooie rode lipstick die essentieel is voor in je handtasje.

Bekijk de favo make-upmerken van Lauren hieronder. Zin om te shoppen? Klik op één van de foto’s om te bestellen. 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties