0

BEAUTY TIP Lancome Hypnose komt met drie nieuwe looksSta je er wel eens bij stil hoe belangrijk jouw oogopslag is? Blikken kunnen tonen hoe jij je voelt en verleiden. Au naturel kun je mooie kijkers hebben, maar het is ook leuk om wat extra aandacht op ze te vestigen.

Lancôme Hypnôse komt daarom met drie nieuwe looks; Doll Eyes om ogen te vergroten, Star Eyes voor een geraffineerde blik en Drama Eyes voor een intense en spectaculaire oogopslag. Het belangrijkste product is het nieuwe palet, wat verkrijgbaar is in twaalf varianten (dus vier voor elke look). Daarnaast kun je jouw oogopslag nog mooier maken met de nieuwe mascaras van Lancôme, de Art Liner en de Kôhl waterproof.

De Hypnôse Palettes bestaan uit vier kleuren en een geïntegreerde eyeliner. De zogenaamde Wet-technologie zorgt ervoor dat de kleuren geconcentreerd zijn en de parelmoerdeeltjes in tact blijven. Daarnaast zijn de kleurtjes zowel droog als nat de gebruiken wat ervoor zorgt dat talloze kleurcombinaties met één palet mogelijk zijn.

Nog het voordeel van het palet zijn de applicators. Deze zijn langer dan normaal waardoor ze beter vast te houden zijn én blijven goed in het doosje zitten dankzij het magneetje wat in het doosje en in de applicators zit.

De Hypnôse Palettes kosten € 56,49, de Art Liner € 35,59, de nieuwe Hypnôse mascaras € 31,- en de Hypnôse Kôhl waterproof € 24,99. De collectie is vanaf maart 2013 te verkrijgen bij door Lancôme erkende verkooppunten.

Lancome Hypnose Palette Doll Eyes

De Doll Eyes paletten

Lancome Hypnose Doll Eyes Zoning

Lancome Hypnose Palette Drama Eyes

De Drama Eyes paletten

Lancome Hypnose Drama Eyes Zoning

Lancome Hypnose Palette Star Eyes

De Star Eyes paletten

Lancome Hypnose Star Eyes Zoning

Hypnose Palette Applicators

De nieuwe handige applicators

www.lancome.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties