0

Rode wijn badWij zijn serieus tegen het verspillen van een goede wijn. Het is zonde om het heerlijke drankje te laten staan, om te gooien of om een open fles te laten verpieteren. Toen wij hoorden over de nieuwste trend in beautyland: het nemen van een wijnbad, moesten wij dan ook even met onze ogen knipperen.

Onze eerste reactie was zoiets als: shock, horror verspilling, waarom!? Maar nadat we de voordelen hiervan voor je huid hadden opgezocht hebben we die mening bijgesteld en zijn we (eerlijk is eerlijk) best benieuwd. Een editor van allure.com nam de som op de proef in Italië en dook na een massage in een warm, bubbelend bad. Toen zij erin was geklommen werd er een volle kan rode wijn in haar bad gegoten, wat zorgde voor een licht rozig kleurtje.

Alleen al de keur van het bad vinden wij reden genoeg om dit eens uit te proberen, maar Lindsey, de allure.com editor, bleek ook nog eens hartstikke fan te zijn van deze spabehandeling. Haar huid voelde zachter en zag er gladder uit en bovendien was het bad ontzettend ontspannend! Dermatologen geven wel toe dat het drinken van rode wijn waarschijnlijk effectiever is voor je gezondheid (anti-oxidanten enzo), dan het baden in rode wijn, maar kwaad kan het ook niet.

Bij ons volgende badderuurtje pakken wij er dus een fles rode wijn bij en dit keer niet om te drinken!

  • Rode wijn bad

(Beeld: www.instagram.com/marianna_hewitt)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties