0

MJ 1 150Instagram alleen gebruiken voor het delen van leuke kiekjes of om jouw favoriete celebs te volgen kan eind 2014 echt niet meer. Marc Jacobs snapt dat en brengt het sociale medium naar een totaal ander level.

De ontwerper maakt het namelijk mogelijk om te winkelen op Instagram en voor alle shop addicts onder ons met ook nog een sociale media verslaving is dit natuurlijk heaven! Dit is nog niet mogelijk voor de kleding van Marc Jacobs maar wel voor zijn beautylijn. Het is onwijs simpel, like jij iets op de Marc Jacobs Beauty pagina dan ontvang jij diezelfde week nog een mail met welk product dit precies is.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw e-mailadres en jouw Instagram gebruikersnaam op te geven en klaar is kees. Wekelijks kreeg jij de exacte naam van die prachtige kleur lipstick op de foto of dat ene nagellakje die jij zo graag wil uitproberen. Op dit moment is dit alleen nog mogelijk bij Marc Jacobs, maar hopelijk zullen andere merken heel snel ook op het Instagram shoppen overstappen.

Wil jij je zo snel mogelijk inschrijven voor het Instagram shoppen van Marc Jacobs beautyproduten? Klik dan hier!

  • MJ 1 500
    Marc Jacobs Beauty: "Create a classic Parisienne look with the La Coquette set #Holiday #Gift #MarcJacobsBeauty #MarcJacobs #Beauty"
  • Caught Red Handed. Use code ITGIRL for a complimentary deluxe O!Mega Lash + Highliner #MarcJacobsBeauty #MarcBeauty #Bea
    Marc Jacobs Beauty: "Caught Red Handed. Use code ITGIRL for a complimentary deluxe O!Mega Lash + Highliner #MarcJacobsBeauty #MarcBeauty #BeautyMarc #ManiMonday #GWP"

www.instagram.com/marcbeauty

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties