0

essie 150Natuurlijk heb jij allang jouw outfit klaarliggen voor de aankomende feestdagen en kan je niet wachten om deze aan te kunnen trekken. Alleen is jouw partylook niet compleet zonder de stunning nieuwe lakjes van de Essie wintercollectie die het helemaal afmaken.

Afspraken, etentjes en natuurlijk leuke feestjes: we hebben het er maar druk mee in de decembermaand en dat weet Essie Weingarten ook. De vrouw achter het nagellakmerk begrijpt dat onze manicure perfect moet passen bij al onze outfits en vooral in de feestelijkste maand van het jaar moeten onze nagels knallen.

Zes nieuwe lakjes allemaal in een hebberigmakende kleur en natuurlijk met namen die al een feestje op zich zijn. Voor een rode loper event lak jij jouw nagels in Jump in my jumpsuit voor een prachtig donkerrode kleur. Natuurlijk moet jij de volgende dag weer naar een ander feestje en lak je jouw nagels met de meloenroze nagellak Back in the limo. Koraalroze met Bump up the pumps of juist ivoorwit Tuck it in my tux en toermalijnrood Double breasted jacket. Om knallend het jaar 2015 in te gaan kies jij voor de absolute topper van deze collectie, het witgouden nagellakje Jiggle hi, jiggle low.

Wij onderwierpen de nieuwe lakjes aan de test en zijn vooral te spreken over de drie donkerste tinten en de glitterlak. De donkere tinten zijn in principe al in één laag dekkend en de glitter is ook opvallend goed, al is daarbij een tweede laagje wel mooier. De lichtroze en witte zouden wij drie keer opbrengen voor een goed resultaat.

De wintercollectie van Essie is vanaf december 2014 te verkrijgen bij onder andere Bol.com! Wij zochten de lakjes voor je op: klik op jouw favoriet om te bestellen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties