0

Brrrr, we kunnen er niet meer onderuit. Het is winter! Natuurlijk heb je je garderobe er helemaal op aan gepast, maar hoe zit het met je cosmetica?

Koude temperaturen, gure wind en de verwarming een standje hoger, zorgen er voor dat je huid wat vocht verliest en al snel schraal tot droog aanvoelt. Niet fijn!

ICI PARIS XL heeft lekkere skincare-productjes die jouw winterhuidje helpen. Hieronder staan drie toppers:

Hydraterend masker op basis van witte lelie

Ultra hydrating mask – voor alle huidtypes, 50 ml – € 15,20
Dit, met witte lelie-extract verrijkte ultra-hydraterende, masker herstelt de soepelheid, elasticiteit en de uitstraling van de huid. Dankzij de verbluffende werking van dit masker, vormt het een waar hydraterend bad voor de droge huid.
Tip van Thijs Willekes: Verwijder voor het aanbrengen van dit masker de dode huidcellen van het gezicht met de zachte Gentle facial scrub uit de ICI PARIS XL skincare lijn. Hierdoor worden de werkende stoffen nog optimaler door de huid opgenomen.

Hydraterende dagcrème voor de droge huid

Moisturizing day cream – voor de droge huid, 50 ml – € 15,20
Deze hydraterende dagcrème voorziet de droge en gevoelige huid van hydratatie en souplesse. Het is een rijke, doch zeer snel absorberende crème die de huid intensief voedt. Het resultaat? Een zachte, aangenaam aanvoelende en optimaal gehydrateerde huid.
Tip van Thijs Willekes: Gebruik deze hydraterende crème voor de droge huid als extra toevoeging op je dagelijkse huidverzorgingritueel. Zo verrijk je het resultaat van een ultiem gevoede en gehydrateerde huid tijdens de grauwe wintermaanden.

Fluwelige herstellende handcrème op basis van katoenolie

Velvety hand repair cream – voor alle skintypes, 75 ml – € 5,95
Deze crème heeft dankzij weldadige ingrediënten zoals verzachtende katoenolie en voedende sheabutter, een zeer sterk herstellend vermogen. Bovendien laat de Velvety hand repair cream geen vettig gevoel achter en kan desgewenst non-stop worden gebruikt. Een extra voordeel is de anti-aging werking op handen en nagels.
Tip van Thijs Willekes: Gebruik deze verzorgende handcrème ook altijd voor het slapen gaan. Zo kunnen de werkzame stoffen de hele nacht hun werk doen en tijdens de nacht handen en nagels zowel voeden, als herstellen.

www.iciparisxl.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties