0

lauren conrad huidtips 150In de winter is het heerlijk om met een kop warme chocolademelk voor de openhaard te zitten en te relaxen, maar je hebt vast ook wel gemerkt dat het koude weer er voor zorgt dat onze poezelige huidjes droog en schilferig worden. Lauren Conrad geeft raad!

Het belangrijkste is dat je je huid goed hydrateert, maar hoe doe je dat op de juiste manier? Een pot vaseline smeren op ieder schraal plekje, maakt het alleen maar erger. Lees hieronder de tips van Lauren Conrad.

1. Eet gezond
Als het koud is, wordt je weerstand ook minder en dat betekent dat je minder straalt. De tip is om veel vitamine E binnen te krijgen (denk aan bessen), vitamine C (bijvoorbeeld spinazie) en zink (dat zit in noten).

2. Wees niet bang voor olie
De juiste olie kan ervoor zorgen dat je huid zich weer herstelt. Bij een vettige huid met onzuiverheden kun je het best kokosnootolie gebruiken, bij een droge huid werkt rozen-, jojoba- en olijfolie goed en bij een gevoelige huid wordt kamille-, calendula- en jojobaolie aangeraden.

3. Scrub!
Weg met al die dode huidcellen! In de koude wintermaanden is onze huid vaak droog en straalt het niet. Als je je huid ontdoet van alle dode huidcellen, wordt er een prikkel naar de hersenen gestuurd om meer collageen en nieuwe huidcellen aan te maken. Je huid zal er merkbaar frisser en gezonder uitzien.

Hoe hou jij je huid gezond gedurende de winter?

Lauren Conrad tips

www.thebeautydepartment.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties