0

Lauren-Conrad3Ben je van plan om binnenkort op wintersport te gaan of ontsnap je juist van de kou door naar een warm resort te vliegen? Dan wil je ongetwijfeld niet met een droge en doffe huid het vliegtuig weer uitstappen. Maar ja, reizen is nou eenmaal vermoeiend en de lucht in vliegtuigen is niet optimaal. Toch heeft Lauren Conrad een paar tips om fris en fruitig op je bestemming aan te komen.

Voor haar werk reist Lauren ontzettend vaak dus een paar handige tips and tricks van het stijlicoon op het gebied van huidverzorging zijn altijd welkom. Als eerst raadt ze aan om vitamine pillen mee in het vliegtuig te nemen. Het eten is vaak niet op en top gezond en zo komt je velletje toch aan de nodige voedingsstoffen. Vooral vitamine A, B, C, D, E en K zijn aanraders volgens Lauren.

Minstens net zo belangrijk is dat je genoeg water drinkt. Dat is natuurlijk altijd belangrijk voor je huid, maar door de droge lucht in vliegtuigen kan een beetje extra hydratatie geen kwaad. Drink dus voor je gaat vliegen, tijdens je vlucht én daarna. Ook belangrijk op gebied van hydratatie is een fijne crème. Gouden tip van Lauren: blijf ook op reis vooral je oude vertrouwde producten gebruiken en switch niet over naar andere merken. Je huid heeft al genoeg te verduren en kan een verandering van producten dan vaak niet hebben. Doe dus desnoods je eigen crèmes in travel size flesjes.

Ook je huid goed reinigen tijdens de vlucht is belangrijk. De kleine wasbakjes in het vliegtuig zijn niet ideaal, maar goed genoeg om even je snel je gezicht te wassen. Neem zelf een klein handdoekje mee, was je gezicht met een face wash, dep je huid een beetje droog en breng de moisturizer aan als je gezicht nog licht vochtig is, zodat de crème beter intrekt.

Het wordt niet voor niks een schoonheidsslaapje genoemd. Genoeg slaap is heel belangrijk voor je huid dus mocht je niet goed uit kunnen rusten in het vliegtuig, neem dan wat rustgevende thee of gebruik een kussen voor je nek. Zelfs een paar uurtjes slaap kunnen het verschil maken. Ook een (zijden) slaapmaskertje kan helpen.

Eindelijk aangekomen op je eindbestemming maar voelt je huid toch wat uitgedroogd? Een gezichtsspray frist je gezicht meteen wat op en zorgt dat die fijne lijntjes verdwijnen. Wil je geld besparen? Je kunt ook zelf een spray maken met mineraal water en een schijfje komkommer.

Lauren Conrad

www.laurenconrad.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties