0

chanel les beiges 640De beste alledaagse make-up look is wat ons betreft die waardoor het lijkt alsof je zo uit bed bent gestapt: helemaal naturel dus, maar dan wel een beetje geperfectioneerd. De oneffenheden zijn weggewerkt, de wimpers zijn aangezet en de lippen hebben misschien een licht glansje, maar niks qua kleuren die daar eigenlijk ‘niet horen’.

Chanel heeft de ultieme make-uplijn als jij ook van deze look houdt: Chanel Les Beiges. Deze reeks beautyproducten zijn gemaakt om je natuurlijke schoonheid te benadrukken en je te laten stralen zónder dat je helemaal over de top gaat met je look. De maquillage geeft je een uitstraling die je over 20 jaar nog steeds mooi vindt.

De collectie wordt nu onder andere uitgebreid met een limited edition blusher in twee verschillende kleuren, een blusherstick in drie kleuren, vier kleurtjes nude nagellak en twee huidskleurige liglossen. Mocht je nog op zoek zijn naar een fancy lippenbalsem met subtiel kleurtje, dan kan je ook die bij Chanel scoren!

Alle producten liggen op dit moment al in de winkel bij erkende verkooppunten van Chanel. Hieronder kan je een selectie even bestuderen! Daaronder staan alle producten. Klik op jouw favoriet om te bestellen!

www.chanel.com

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties