0

nyc 150Dat je echt geen klein fortuin hoeft uit te geven aan designerkleding om fashionable voor de dag te komen, wist je natuurlijk al. Modeketens als Zara en H&M maken de trends op de catwalk betaalbaar en we zijn dan ook gek op budgetshoppen. Ook voor je make-up geldt dat mooi echt niet altijd duur hoeft te zijn.

Droomde je eerst weg bij het zien van de lipsticks, foundations en mascara’s van modehuizen als Chanel en Dior, dan hebben wij goed nieuws voor je portemonnee. Make-up merk NYC laat ons namelijk zien dat je ook voor een klein prijsje prachtige looks kunt creëren. Hun uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils; van de basis zoals een primer, foundation en mascara tot de finishing touch zoals glitternagellak en gekleurde eyeliner. En niet onbelangrijk, bijna alle items zijn onder de 5 euro.

Zo kun je voor een girls night out helemaal uitpakken of maak je voor overdag een mooie naturel look met een flawless skin en eindeloos lange wimpers. En voor zo’n prijsje kun je ook eens experimenteren met andere kleurtjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de donkerrode eyeliner voor het najaar?

Bekijk de (budget)collectie van NYC hieronder. Het merk is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Big Bold Lash By Lash Mascara

Big Bold Lash By Lash Mascara

BB cream

BB cream

Skin Match Foundation

Skin Match Foundation

Smooth Skin Primer

Smooth Skin Primer

Topcoat Disco Inferno

Topcoat Disco Inferno

Show Time Velvet Eyeliner

Show Time Velvet Eyeliner

www.newyorkcolor.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties